Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SAVI Workshop (2-daags)

7 april 2021 @ 09:00 - 8 april 2021 @ 17:00 UTC+1

€895

Communicatiegedragingen en hun impact op productiviteit en werkklimaat

Heb je ooit een gesprek gehad dat of een vergadering die slecht verliep en dat je wenste dat je een krachtig instrument had dat je helpt te begrijpen wat er precies verkeerd ging? SAVI is dat instrument. SAVI is een praktisch en op theorie gebaseerd instrument dat ontwikkeld is door Agazarian (de bedenker van Systems-Centered Theory) en Simon. We gebruiken SAVI om communicatiepatronen te herkennen en te veranderen. Je kunt dit nauwkeurige systeem dus gebruiken om precies te analyseren wat er gebeurt in elke communicatie – of het nu een gesprek is met je baas of je partner, een consult bij de dokter, een werkoverleg, of zelfs je eigen interne dialoog. Naast inzicht na afloop van een gesprek kun je SAVI tijdens een gesprek gebruiken: als een niet-productief communicatiepatroon begint te ontwikkelen kun je dit herkennen, stoppen en veranderen. SAVI kan ook helpen toekomstige gesprekken voor te bereiden, met praktische strategieën om veel voorkomende valkuilen te vermijden en de helderheid van je boodschap te maximaliseren.

De SAVI Introductieworkshop is onderdeel van het officiële SCT opleidingstraject/ Curriculum en verplicht voor het behalen van de SCT Licentie.

Leer SAVI

Kom en leer de ins en outs van SAVI.  Deelnemers:

  • Onderzoeken met de SAVI-bril op waarom sommige gesprekken wel en andere niet lopen. We werken ook met een eigen gesprek.
  • Ontdekken manieren om ‘ruis’ te verminderen.  Minder ruis betekent meer informatieoverdracht. Communicatieproblemen worden dan gemakkelijker opgelost.
  • Experimenteren met nieuw verbaal gedrag voor in teams, organisaties, groepen en relaties.
  • Maken kennis met de theorie waarop SAVI gebaseerd is.

Wanneer en Waar

Data:          7 en 8 april 2021  <<klik hier voor de Flyer>>

Gegevens

Begin:
7 april 2021 @ 09:00 UTC+1
Einde:
8 april 2021 @ 17:00 UTC+1
Kosten:
€895

Organisatoren

Hella Rtiz
Cunera van Hal