Trainers

Mike-Maher-001

Susan Gantt – USA

Susan P. Gantt, Phd, CGP, ABPP, is de directeur van SCTRI (Systems- Centered Training and Research Institute) en gelicenseerd Systems-Centered® practitioner. Ze heeft als psychologe een eigen praktijk in Atlanta en is faculteitslid aan de Emory University School of Medicine.

In Nederland begeleidt Susan Gantt een Doorgaande Groep (1) en is ze consultant voor het bestuur van SCT-NL bestuur. Ook is ze trainer van losstaande workshops die  SCT-NL organiseert

Mike Maher – UK

Mike Maher is Associate Director van SCTRI en gelicenseerd Systems-Centered® practitioner. Hij werkt vanuit zijn eigen bureau in het Verenigd Koninkrijk als trainer, coach en consultant. Hij gebruikt een Systems-Centered aanpak in zijn werk.

In Nederland is Mike Maher trainer van de Doorgaande Groep (2).

Lotte Paans – NL

Lotte Paans is gelicenseerd Systems-Centered® practitioner, werkzaam als opleider, supervisor, (team)coach en therapeut vanuit het Systeemdenken en is bestuurslid en medeoprichter van Stichting SCT-Nederland. Zij werkt vanuit haar eigen bureau en is trainer van verschillende Nederlandstalige SCT doorgaande groepen.

 

____