Bestuur

Het bestuur van SCT-NL bestaat uit mensen die de doelstellingen van de stichting onderschrijven, de door SCTRI erkende Mentortraining hebben afgerond, opereren op Intermediate level en nemen deel aan een Doorgaande Groep. Alle bestuursleden leveren vrijwillig hun tijd, energie, kennis en ervaring en zijn lid van SCTRI.

Het bestuur vergadert minimaal zes keer per jaar waarvan drie keer onder supervisie van een internationale SCT trainer om het werk als bestuur te verbeteren en optimaal aan te sluiten bij de normen, waarden en werkwijze van Systems Centered Training.

Het bestuur van SCT-NL bestaat uit de volgende personen:

 • Lotte Paans – Voorzitter

  Lotte Paans is gelicenseerd Systems-Centered® practitioner, werkzaam als opleider, supervisor, (team)coach en therapeut vanuit het Systeemdenken en is bestuurslid en medeoprichter van Stichting SCT-Nederland. Zij werkt vanuit haar eigen bureau en is trainer van verschillende Nederlandstalige SCT doorgaande groepen.

 • Suresh Rutten – Secretaris

  Suresh Rutten

 • Berry Trip – Penningmeester

  Berry Trip

 • Cunera van Hal – Bestuurslid

  Cunera van Hal

 • Hella Ritz – Bestuurslid

  Hella Ritz is gelicenseerd Systems-Centered® practitioner and gecertificeerd SAVI® trainer.

  Hella werkt vanuit Licht op de Zaak als (team) coach en SAVI®-trainer in organisaties. Duurzame ontwikkeling van teams en individuen door het aanleren van systeemgerichte methoden en technieken, en effectieve communicatieva zijn haar passie en kracht.

  Hella is bestuurslid en mede-oprichter van Stichting SCT-Nederland.

 • Shanta Baan – Bestuurslid

  Shanta Baan

EN